Beau

Opleiding

Beau (Den Haag, 12 juli 1988) is voornamelijk bekend door zijn rol als Tim Loderus in de RTL-soapserie Goede tijden, slechte tijden.

Hij studeerde van 2007 t/m 2009 aan de Film Actors Academie in Amsterdam.


Hij besloot een all-round acteur te worden en volgde ook de Amsterdamse Toneelschool en Kleinkunst Academie waar hij in juli 2012 afstudeerde.

Theater

Speelde een rol in de voorstelling Breaking the News van Orkater. Zijn rol in de voorstelling 6459, een bewerking van Pinter’s The Hot House leverde hem een Kemn-Award nominatie op voor beste nieuw komende acteur.

Van 22 september tot 31 december 2013 was hij te zien in een bewerking van A Life In The Theatre van David Mamhed. In dit stuk speelde hij samen met zijn vader Eric Schneider. De regie was in handen van Wannie de Wijn.

Van 2 augustus t/m 19 oktober 2014 stond Beau het toneelstuk The Normal Heart met o.a Freek Bartels en Frederik Brom, in de regie van Job Gosschalk.

Televisie

Beau werd, met name bij de jeugd, bekend door zijn rol als Thorsten Veldkamp in de populaire jeugd serie Spangas, waarin hij twee seizoenen (2008-2009) speelde.

Ook is hij regelmatig te zien in Het Klokhuis o.a in de serie Welkom bij de Romeinen! Sinds 2012 is Beau elke doordeweekse avond te zien in de RTL soap Goede Tijden Slechte Tijden als Tim Loderus.

Film

Beau speelde in 2008 in de Nederlandse speelfilm Radeloos, gebaseerd op het gelijknamige boek van Carry Slee.

Speelde in 2014 in de dramafilm Oorlogsgeheimen waarin hij de rol soldaat Roeland op zich nam.

Is dit jaar te zien in de Nederlandse sci-fi actie-thriller Boy-7 als Frank.